NUPCG Vas poziva da prijavite svoje učešće za seminare koje organizuje Nacionalno Udruženje Procenitelja Srbije (NUPS)

”NUPCG Vas poziva da prijavite svoje učešće za seminare koje organizuje Nacionalno Udruženje Procenitelja Srbije (NUPS) prema planu održavanja koji možete vidjeti ovdje.
Pored toga Nacionalno udruženje procjenitelja Crne Gore (NUPCG) u svojoj organizaciji, u proljećnom dijelu kontinuirane profesionalne edukacije procjenitelja nekretnina ima zadovoljstvo pozvati Vas da prisustvujete Seminaru na temu: ”Ekonomski i finansijski aspekti procjene vrijednosti nepokretnosti”, koji će se održati u Podgorici dana 10.04.2017 godine, u Hotelu ‘’Aurel’’, ul. Josipa Broza Tita, naselje Stari Aerodrom – Podgorica.
U jesenjem dijelu (za 2017 godinu) kontinuirane profesionalne edukacije za procjenitelje nekretnina NUPCG organizuje:

  • – Seminar na temu: ”Utvrđivanje diskontne stope i njena upotreba u određivanju vrijednosti pojedinih oblika imovine”. Seminar će održati eminentni stručnjak – Prof. dr Milenko Popović iz Podgorice. Vrijeme i mjesto održavanja seminara bit će naknadno objavljeni;
  • – Okrugli sto na temu “Procjena tržišne vrijednosti urbanizovanog zemljišta u postupcima eksproprijacije zemljišta sa planskom namjenom: saobraćajnice, pješačke aleje i zelene površine”

Vrijeme i održavanje Okruglog stola bit će naknadno određeni.
NUPCG je u pregovorima sa više eminentnih stručnjaka iz naše zemlje, iz zemalja našeg regiona i Evrope u cilju održavanja stručnih radionica, okruglih stolova i seminara, gdje je dio ovih stručnih skupova planirano da se održi u naredna tri do četiri mjeseca.
Vašu preliminarnu zainteresovanost za prisustvo seminarima možete već sada poslati na mail odresu udruženja info@procjenitelji.org i na taj način dobiti mogućnost da prvi budete informisani o svim detaljima (vrijeme, mjesto, cijena…) s tim da ranom najavom Vašeg učešća na skupovima u organizaciji NUPCG stičete pravo pospusta za kotizaciju od minimum 20% .