Obuka procjenitelja nepokretnosti Jesen 2022

Nacionalno udruženje procjenitelja Crne Gore – NUPCG, u saradnji sa našim partnerima iz Beograda – Nacionalnim Udruženjem Procenitelja Srbije – NUPS,sa zadovoljstvom Vas poziva da se prijavite za program stručne obuke „Procjena vrednosti nepokretnosti“ u jesenjem ciklusu koji počinje 26.09.2022. godine.

 Najveći dio programa kao i završni ispit održava se putem weba. Izuzetak od praćenja putem weba su tri modula, koje će kandidati odslušati u edukativnom centru NUPCG u Podgorici.

 Ovaj program obuke namijenjen je zaposlenima u bankama i osiguravajućim društvima koji se bave kontrolom i naručivanjem procjena, ili se u svakodnevnom obavljanju posla srijeću sa procjenama. Program je takođe namijenjen i licima koja se bave procjenama nepokretne imovine a nijesu do sada edukovani u skladu sa međunarodnim standardima procjene, kao i licima koja žele da ispune uslove u cilju apliciranja za prestižno zvanje Priznati evropski procjenitelj REV. Dakle, uspješan završetak obuke je sastavni dio uslova za dobijanje REV oznake.

 Status REV je znak izvrsnog kvaliteta u procjeni nekretnina koji međunarodnim i domaćim klijentima, korisnicima izvještaja procjene nekretnina, ukazuje na kvalifikovanog procjenitelja koji je dosljedan visokim evropskim standardima prakse.

 U prilogu je agenda programa i prijavni formula.

 Agenda           Formular Prijave

Rezervaciju možete izvršiti slanjem prijave na adresu NUCGa  info@procjenitelji.prg